
Dialogues & webinars

Regeringsuppdraget: Fördjupad konsekvensanalys av kostråden om rött kött och chark
Livsmedelsverket presenterar resultaten kopplat till regeringsuppdraget.

Hur handeln kan bidra till framtidens hållbara livsmedelssystem – exempel från Axfood
Hur handeln kan bidra till framtidens hållbara livsmedelssystem – exempel från Axfood

Framtidens livsmedelssystem – Hur kan vi säkra upp att vi har mat att ställa fram på bordet?
Ett webinar om framtidens livsmedelssystem.

MFF Dialog: Vad äter våra barn?
Aktuella resultat från Riksmaten småbarn med Helena Bjermo och Lotta Moraeus, Risk- och nyttovärderare på…

Hur kan vi stödja transformationsprocessen? (Del 4/4)
Den fjärde och sista filmen om Framtidens livsmedelssystem.

Nästa generations mätmetoder (Del 3/4)
Den tredje av fyra filmer om Framtidens livsmedelssystem.

Nettonoll klimatutsläpp i primärproduktionen till 2045 (Del 2/4)
Den andra av fyra filmer om framtidens livsmedelssystem.

Det finns olika vägar vi kan gå mot framtidens livsmedelssystem (Del 1/4)
Den första av fyra filmer om framtidens livsmedelssystem.

Acceptabelt proteinskifte?
Mistra Food Futues Dialog med Noah Linder och Malin Jonell.

Effekter i jordbruket av ändrad nötköttskonsumtion
Dialog med Lars-Erik Lundqvist, Näringspolitisk expert på LRF.

Aktörssamverkan för fossilfri livsmedelskedja
En grön omställning och förändring på systemnivå kräver nya modeller för samverkan mellan aktörers värdek…

Mistra Food Futures dialog: Multi-critera assessment of future food supply chains
Multi-critera assessment of future food supply chains.

Mistra Food Futures dialog: Skolmåltider med hållbarhetsfokus
Skolmåltider och kommunernas arbete med hållbarhetsfokus i tider av kris utifrån resultat av Malin Jonell…

Looking ahead – Mistra 30 years jubilée
How do we make sure that we have enough food available if our boarders will be shut off?

Behöver vi beredskapslager om vi har hållbara matsystem?
Almedalen-24: Behöver vi beredskapslager om vi har hållbara matsystem?

Kan vi äta oss ur miljökrisen?
Resultat WP2: Kan vi äta oss ur miljökrisen – Är de potentiella effekterna av förändrad kost realistiska?…

Styrmedel för skifte i matkonsumtionen
Allmännhetens stöd för olika styrmedel med syfte att skifta matkonsumtion mot mer hållbar.

Public affairs – Insikter från Köpenhamns universitet
När forskare deltar i det offentliga blir vetenskapliga fynd tillgängliga för en bredare publik samt för …

Knäckebröd och hållbara system – leveranskedjor från gård till bord
Knäckebröd och hållbara system – leveranskedjor från gård till bord

Knäckebröd och hållbara system – leveranskedjor från gård till bord
Knäckebröd och hållbara system – leveranskedjor från gård till bord