Event/Eventkalender/Kalendarium

Digitalt
Assessment of firm characteristics and sustainability measurements among food system actors: an example from Swedish food industry and retail
Dialog med Helena Robling, forskare vid SLU, WP4.

Digitalt
Changing practices for a sustainable food system: the needs to adopt, avoid and adjust ways of working
Dialog med Dr. Björn Persson, RISE, Transition Lab, projekt- och processledare inom framsyn och hållbar omställning.

Digitalt
Tillväxtverket om Sveriges livmedelsstrategi
Dialog med Ellen Anker-Kofoed, Samordnare för Sveriges Livsmedelsstrategi på Tillväxtverket.

Digitalt
En uppdatering från Axfood
Dialog med Åsa Domeij, Hållbarhetschef på Axfood och Helena Allard, Hållbarhetsinnovatör på Axfood.

Digitalt
Vad äter våra yngsta? Aktuella resultat från Riksmaten småbarn
Dialog med Anna-Karin Quetel, Hållbarhetsstrateg på Livsmedelsverket.

Digitalt
Ett inspel från Västra Götalandsregionen (VGR)
Dialog med Gustav af Wetterstedt, Regionutvecklare – livsmedel och gröna näringar.

Digitalt
Acceptabelt proteinskifte? En uppdatering från WP7
Dialog med Noah Linder Malin Jonell och Therese Lundahl.

Digitalt
Hur skulle åkermark påverkas av minskad konsumtion av svenskproducerat nötkött?
Dialog med Lars-Erik Lundqvist, Näringspolitiska expert, LRF.

Digitalt
Dialog: Aktörssamverkan för Fossilfri Livsmedelskedja
Dialog WP8 med Björn Persson, Fredric Norefjäll och Maria Hellström, RISE.
