Om programmet
Vision och utmaningar
Parter & konsortium
Styrelse
Vår forskning
WP1 – Programkoordinering
WP2 – Identifiera mål och hinder
WP3 – Möjliga scenarier och alternativa vägar
WP4 – Nästa generations indikatorer
WP5 – En nollvision för utsläpp av växthusgaser från jordbruket
WP6 – Hållbar produktion, förädling och konsumtion
WP7 – Drivkrafter för förändring
WP8 – Initiera transformationen till ett hållbart och resilient livsmedelssystem
Nyheter
Nyheter
Nyhetsbrev
Blogg
Kontakt
English
Svenska
Om programmet
Vision och utmaningar
Parter & konsortium
Styrelse
Vår forskning
WP1 – Programkoordinering
WP2 – Identifiera mål och hinder
WP3 – Möjliga scenarier och alternativa vägar
WP4 – Nästa generations indikatorer
WP5 – En nollvision för utsläpp av växthusgaser från jordbruket
WP6 – Hållbar produktion, förädling och konsumtion
WP7 – Drivkrafter för förändring
WP8 – Initiera transformationen till ett hållbart och resilient livsmedelssystem
Nyheter
Nyheter
Nyhetsbrev
Blogg
Kontakt
English
Svenska
Mary Scheuermann
Can legumes increase food system resilience?
Anne Charlotte Bunge
,
Line Gordon
,
Mary Scheuermann
onsdag 20 april 2022
Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din upplevelse.
Cookies
Jag förstår
Close
Close